Strand fotoshoot met Maaike en Agnese

Strand fotoshoot met Maaike en Agnese

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen weekend deed ik een strand fotoshoot met Maaike en Agnese. Het was prachtig weer en super relaxed werken. 

Strand fotoshoot

Het is altijd maar afwachten wat het weer doet als je een strand fotoshoot organiseert. Afgelopen zaterdag hadden we echter niet beter kunnen kiezen. Het was prachtig zomer weer waardoor het voor de verandering een keer aangenaam was voor de modellen in het water.

Maaike en Agnese hebben begin dit jaar nog samen gewerkt toen we een shoot in de sportschool deden. Ook nu was het weer een leuke samenwerking en een top match voor dit thema.

Ik had weer gekozen voor het Twiske als locatie, dat drukker was dan gebruikelijk. Wel wat publiek dus dat de afleiding waarschijnlijk niet vervelend vond.

Werken in het water

Ik had van tevoren aan Agnese gevraagd om haar echtgenoot ook zwemkleding mee te laten nemen. Ik kon namelijk goed een assistent gebruiken die in het water de flitser vast kon houden. Als je dat met een statief in het water moet doen dan ben je al snel aan het werken met één oog op je model en het ander op je apparatuur.

Ik heb ook ditmaal weer gefilmd dus dat resultaat zal ook nog volgen. Hierbij in ieder geval alvast de eerste resultaten van de foto’s

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *