Sunset en studio shoot met Danaé

Sunset en studio shoot met Danaé

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week deed ik een leuke studio shoot met Danaé. Het zonnetje buiten was echter zo mooi dat we daar begonnen met de shoot. 

Sunset en studio shoot met Danaé

We hadden een studio shoot ingepland en ik had binnen al alles klaarstaan toen ik op het model wachtte. Ondertussen zag ik buiten de prachtige laag hangende zon. Zodra Danaé, haar moeder en Angelique de visagiste aankwamen lopen, stelde ik dan ook voor buiten te beginnen.

Met die beslissing ben ik achteraf erg blij want de zon straalde heel mooi door het haar van Danaé. Dat is dan weer het voordeel van de herfst/winter; golden hour om 16:00. We hebben snel gewerkt en hadden precies genoeg tijd om te profiteren van het mooie licht voordat deze verdween achter de gebouwen.

Daarna zijn we naar binnen gegaan en begonnen aan het geplande studiowerk. Hierbij een selectie van favorieten.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *