Tropen training Suriname

Tropen training Suriname

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Een paar foto’s genomen tijdens een tropentraining in Suriname tijdens zonsopkomst aan de Suriname rivier. 

Tropen training

Een maand vakantie is meestal niet bevordelijk voor je figuur. In mijn geval betekent het dat ik gewicht (lees: spiermassa) verlies. De schade was nu een kilo of zeven. Het kon erger. Ik ben eens acht kilo kwijtgeraakt in een week in Las Vegas.

Om te voorkomen dat het dit keer zo snel ging heb ik wat elastieken banden aangeschaft om toch nog een beetje te kunnen trainen. Mede omdat ik juist nu van plan was veel meer foto’s van mezelf te maken dan ik normaal doe.

Met de weerstand banden kon ik tenminste meer doen dan push ups en pull ups. Toch deed ik ook die dagelijks. ‘Thuis’ bij mijn schoonouders op Para had ik niet echt een lekkere plek om pull ups te doen. Toen ik deze rekken op Overbridge zag, wist ik dus al dat ik die dagelijks zou gebruiken. Toen we mijn belichting al mee hadden voor een ochtend shoot op het strand, besloten we ook een stukje training vast te leggen op de plaat.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *