William Bonac Classic 2019

William Bonac Classic 2019

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen zaterdag was ik weer bij de William Bonac Classic. Een pro qualifier van de IFBB die werd gehouden in Theater Amsterdam.

William Bonac Classic 2019

Ik ben slechts een halve dag gebleven. Hoewel ik een van de officiële fotograven was, gold dat ook voor de drie anderen die moeite hadden een mooie plek te vinden. Het podium stond dit jaar anders dan vorig jaar. Hierdoor zaten we eigenlijk allemaal een beetje samengedrongen langs de jury of moesten we over diens hoofden heen schieten.

Bovendien was ik de enige die de dag van tevoren niet bij de inschrijvingen was om bestellingen op te nemen van atleten. Gezien ik niet door de organisatie betaald wordt, ben ik van dergelijke bestellingen afhankelijk om de dagen werk te rechtvaardigen. Ik zag dus al snel dat ik dit jaar veel minder bestellingen kon verwachten. Daarmee ging ik er vanuit dat ik niet moest verwachten de uren terug te verdienen. In plaats van tot in de late avond te blijven, besloot ik de rest van de avond gezellig met mijn vrouw door te brengen. Daardoor kwam ik ook thuis met iets meer dan 4000 foto’s in plaats van 8000+ foto’s. Daarmee had ik dan ‘nog maar’ twee dagen nodig om daar doorheen te gaan in plaats van vier.

De wedstrijd zelf was, net als vorig jaar, weer een succes. Veel internationale atleten van hoog niveau.

Films en foto’s William Bonac Classic 2019

Ik zag een paar bekenden op het podium en besloot dan in ieder geval te zorgen dat ik hun wat leuke foto’s kon bezorgen. Ik heb voor hier een kleine selectie gemaakt van de leukere foto’s. De rest van de foto’s zal ik morgen hier ‘dumpen’. Daar kunnen ze gewoon gedownload worden. Gratis, gezien ik ook helemaal geen zin heb in het afhandelen van kleine bestellingen.

Ook ging ik weer aan de slag met filmpjes. Ik moet echter bekennen dat de meest interessante actie om te filmen pas kwam toen ik weg was. Toen kwamen pas de individuele routines die een stuk leuker zijn om te zien dan de verplichte vergelijkingen. Maar onder het mom van: “I ain’t getting paid for this”, moet niemand daar maar over klagen:)

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *