Halloween fotoshoot met Roza

Halloween fotoshoot met Roza

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Een dag na de herfst fotoshoot met Dimphy stuurde Roza een berichtje. Of ik toevallig nog zin had in een shoot. We deden een leuke Halloween fotoshoot.

Halloween fotoshoot met Roza

Natuurlijk:) Ik had immers door het slechte weer nog maar één herfst fotoshoot kunnen doen dit jaar. Meteen maar even doorpakken dan.

Ik liet de kledingkeuze geheel over aan Roza. Gelukkig is Roza geen koukleum (zoals ik) want heel warm was de kleding niet. Het resultaat was het wat mij betreft echter wel waard, maar ik heb makkelijk lullen natuurlijk:)

Roza had ook nog een pompoen meegenomen. Met nog tien dagen te gaan tot Halloween paste dat perfect in het thema. En gezien ik volgens mijn Google analyticus het woord ‘herfst’ al te vaak heb gebuikt als zoekterm, noem ik dit dan maar formeel een ,Halloween fotoshoot’. Maar verwacht geen enge maskers.

Ik ging naar hetzelfde bos als een paar dagen eerder met Dimphy, maar zette ditmaal een iets andere route uit.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *