Denim photoshoot Skatepark

Denim photoshoot Skatepark

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vandaag deed ik een denim photoshoot in het skatepark met Shirley, Romy, Mandy, Zoe en Jessy. 

Denim photoshoot Skatepark

Ik was een nieuwe shoot met Shirley aan het plannen toen haar moeder ook deze denim photoshoot voorstelde. Voornamelijk met drie modellen, maar ook een paar groepsfoto’s met 3 extra modellen. Ik vroeg collega fotograaf Ulrich Esajas mee te komen. Dan hoefden er geen modellen staan te wachten en konden we het meeste uit de dag halen.

Als locatie kozen we voor het skatepark. Niet zozeer omdat we die locatie voor deze shoot bij uitstek geschikt vonden, maar puur omdat het overdekt is. Met zoveel modellen een datum plannen is lastig dus dan wil je niet afhankelijk zijn van het weer.

Toch speelde het weer een rol. Met name de frisse wind. Ik wilde graag bij het water beginnen onder de brug over de Zaan. Omdat het stevig waaide leek het me verstandig met natuurlijk licht te werken zodat ik geen flitsers de rivier in hoefde te zien waaien. De wind zorgde er echter ook voor dat de wolken snel voor de zon trokken en het licht continu veranderde. Lastig schieten dus waardoor we al snel naar het skatepark liepen en de flitsers aan de slag mochten.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *