Wonder Woman fotoshoot met Olga Kochak

Wonder Woman fotoshoot met Olga Kochak

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Vorige week deed ik een korte Wonder Woman fotoshoot met Olga Kochak.

Wonder Woman fotoshoot met Olga Kochak

Ik had al eens eerder een Wonder Woman fotoshoot gedaan met Amy Swart en had de outfit dus al liggen. Toen Olga Kochak online een oproep deed voor een dergelijke outfit, bood ik deze te leen aan. Uiteindelijk besloot ze echter ook meteen de shoot zelf bij mij te doen.

We hadden, voor mijn doen, erg weinig tijd wegens andere afspraken op de dag. Naast de Wonder Woman foto’s wilden we ook wat normale portret foto’s maken. Snel gewerkt dus, maar toch tevreden met het resultaat.

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *