Ballet videoshoot met Bella Joy

Ballet videoshoot met Bella Joy

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Eergisteren deed ik een ballet videoshoot met Bella Joy. Binnenkort volgt het resultaat, maar bij deze alvast wat sfeerfoto’s. 

Ballet videoshoot met Bella Joy

Ik had mijn flitsers toch maar meegenomen naar de parkeergarage die we als locatie hadden gekozen voor de shoot. Gezien ik pas onlangs voor het eerste de gelegenheid had met een danseres als Bella Joy te werken, leek het me zonde nu niet ook een paar foto’s te maken. Bovendien had ik toch een uitgelichte foto nodig om bij het filmpje te plaatsen.

Het idee voor deze shoot ontstond toen ik wat rechtenvrije muziek aan het zoeken was voor een ander project. Ik kwam een nummer tegen dat me meteen in een bepaalde sfeer liet denken. Toen ik vervolgens probeerde te bedenken welk thema shoot bij die sfeer zou passen, kwam ik al snel uit op “dark ballet”.

Ik stuurde de muziek en het idee naar Bella Joy en die zag het ook al helemaal voor zich. Terwijl zij aan de slag ging met de choreografie, kon ik alvast uitdenken hoe ik de rest van het filmpje voor me zag.

Ook moesten we alleen nog een geschikte locatie hebben. Iets dat kil/donker/duister was. Bovendien moesten we ook rekening houden met slecht weer. Zo kwamen we uit op de parkeergarage van Sporthal De Beuk in Purmerend. Een locatie waar ik al vaker foto en videoshoots heb gedaan.

Hierbij alvast de foto’s. Binnenkort het filmpje:)

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *