Dark Boudoir met Amy

Dark Boudoir met Amy

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Last minute vroeg ik Amy een mooie badjas, peignoir of kamerjas mee te nemen naar de bodypaint shoot. Zo maakten we van de testfoto’s een apart ‘dark boudoir’ thema. 

Dark Boudoir met Amy

Bij naakt shoots, maar dus ook bij een bodypaint shoot, vraag ik modellen vaak eerst te poseren in een badjas tot ik tevreden ben met mijn belichting. Voor de shoot van gisteren bedacht ik me dat een mooie kledingstuk ervoor kon zorgen dat deze plaatjes meer kunnen zijn dan ’test foto’s’. En eerlijk gezegd, vond ik deze foto’s denk ik nog mooier dan het bodypaint thema.

Eerste previews dark boudoir

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *