Strand fotoshoot met Eva

Strand fotoshoot met Eva

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteravond deed ik de eerste strand fotoshoot van 2020 met Eva bij recreatiegebied het Twiske bij Landsmeer.

Strand fotoshoot met Eva

Het was de eerste strand fotoshoot van 2020. In Nederland althans. En zoals bij alle strand shoots in Nederland was het nog maar afwachten wat het weer zou doen.

Ik had om 19:00 afgesproken met Eva bij het Twiske bij Landsmeer. Gezien Eva uit Friesland kwam rijden, konden we niet tot het laatste moment afwachten om te zien wat het weer deed. Dat maakte het best spannend want het regende ’s ochtends en in de middag. Volgens buienradar zouden we het echter net droog moeten houden in de avond.

Het bleef spannend en bij aanvang van de shoot vielen er zelfs nog wat druppels. Toch zijn dit, op die paar druppeltjes na, juist mooie omstandigheden. Een mooi wolkenpatroon wat de lucht alleen maar spannender maakt. Bovendien is het erg rustig in het natuurgebied op dagen met zulk twijfelachtig weer. Dat maakt het poseren weer een stuk makkelijker als je niet zo heel veel ervaring hebt als model.

Het was een super leuke shoot en we zijn beiden erg blij met het resultaat. We hebben veel variatie in de shoot. Vooraf heb ik een route uitgestippeld zodat we niet alleen bij het water zouden schieten. In combinatie met de verschillende outfits zorgde dit voor een zeer gevarieerd resultaat.

Foto’s strand fotoshoot

Hierbij de (eerste) foto’s.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *