Fitness en budo fotoshoot met Tom en Pien

Fitness en budo fotoshoot met Tom en Pien

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vandaag deed ik een fitness en budo fotoshoot met Tom in de sportschool. Ook vriendin Pien mocht voor de camera springen. 

Fitness en budo fotoshoot met Tom

Hierbij de eerste previews van de shoot van vandaag. We begonnen met een aantal redelijk standaard fitness foto’s. Daarna gingen we dojo/studio in, o.a. voor foto’s van Tom in zijn Gi voor het budo thema.

We hebben het onszelf met een aantal ideeën niet makkelijk gemaakt. Denk aan een gesprongen knie, superman punch en superman push up. Allemaal bewegingen die al vrij lastig zijn uit te voeren voor de foto. Zelfs als je deze als vechtsporter al gewend bent uit te voeren. Uitvoering voor de foto betekent vaak dat je aanpassingen doet die vecht-technisch gezien niet perse ‘correct’ zijn, maar wel mooier overkomen op de foto.

Wanneer het model alles perfect uitvoert, kan het vervolgens aan mijn kant misgaan. Omdat ik met flitsers werk kan ik niet achter elkaar schieten. Ik moet dus perfect timen. Dat bleek vandaag echter verassend goed te gaan. Gelukkig voor Tom. Zo’n superman push up kost veel energie dus dat wil je niet 20 keer moeten herhalen.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *