Studio shoot met Shannen Krooswijk

Studio shoot met Shannen Krooswijk

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Shannen zou vandaag op het podium staan bij de Juliette Bergmann Cup. Door het corona virus is die wedstrijd gecancelled. Dus doken we gisteren maar de studio in. 

Studio shoot met Shannen Krooswijk

Iedereen die ooit heeft meegedaan aan een bodybuild-wedstrijd kan je vertellen hoeveel tijd, geld en energie er wordt gestoken in de voorbereiding. Om op het podium te pieken is een lange weg begaan eindigend in een week waarin een zeer nauwe balans wordt gezocht in voedings- en vochtinname. Als alles goed gaat sta je dat die ene dag in je beste shape op je podium. Een shape die meestal ook niet vast te houden is wegens het vereiste lage vetpercentage. Hoe kut is het dan als je 2 dagen van tevoren te horen krijgt dat die wedstrijd niet doorgaat.

Natuurlijk, het is overmacht en niemand kan er iets aan doen. Maar het maakt het niet makkelijker te verkroppen dat al je inzet voor niets geweest zou zijn. Ook Shannen liet via Instagram weten hoezeer ze er van baalde. Dus nodigde ik haar uit voor een shoot in de studio. Dan kon ze in ieder geval het resultaat van die lange weg vastleggen.

Gisteren deden we de shoot. Hierbij het resultaat.

Foto’s studio shoot Shannen

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *