Golden hour photoshoot met Dimphy

Golden hour photoshoot met Dimphy

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week had ik weer een leuke shoot met Dimphy. Ditmaal een “golden hour” photoshoot voor zonsondergang. 

Golden hour photoshoot met Dimphy

Toen ik het mooi plekje in Purmerend (her)ontdekte als een super locatie voor portret shoots in de natuur dacht ik eigenlijk meteen aan Dimphy als model. De combinatie van de natuur op de achtergrond, het warme licht van de zon met het haar en de ogen van Dimphy leek mij heel mooi.

Thuis twijfelde ik of ik een of twee flitsers mee zou nemen. Zolang de zon scheen had ik aan één flitser genoeg en ik besloot de gok te nemen. Twee flitsers maakt je immers minder mobiel en dan had ik weer minder te slepen. Helaas echter scheen de zon alleen bij het begin van de zon. De foto’s (in witte jurk) die we toen schoten zijn dan ook mijn favoriete, al ben ik ook erg blij met de foto’s tussen het hoge gras en de close up met mondkapje.

Net als bij de vorige shoot was het weer erg leuk werken met Dimphy (en Danien).

Black lives matter

Dit is de week van de wereldwijde protesten na de dood van George Floyd. Wij droegen ons bescheiden steentje bij door een paar foto’s te schieten met een ‘black lives matter’ t-shirt dat voor de shoot beschikbaar was gesteld.

black lives matter

 

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *