Strand fotoshoot bij het Twiske

Strand fotoshoot bij het Twiske

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteravond had ik een last minute strand fotoshoot in het Twiske. Hierbij de eerste resultaten. 

Strand fotoshoot bij het Twiske

Eigenlijk zou ik gisteren een fashion shoot doen in het Bos. Die werd echter een dag van tevoren verplaatst. De afgelopen weken heb ik zoveel foto’s bewerkt dat ik helemaal niets meer had liggen om mee aan de slag te gaan. En dat terwijl ik toch gewend ’s avonds altijd mijn laptop op schoot te hebben om aan foto’s of filmpjes te werken. Toen de geplande shoot niet doorging, heb ik dus snel een oproep gedaan voor een andere shoot.

Zo kwam ik gisteren dus in het Twiske in plaats het bos. Het was nog steeds behoorlijk fris en het werk in het water zelf hebben we dan ook beperkt gehouden. Leuk zo’n strand fotoshoot, maar warm genoeg blijven als model blijft toch altijd een uitdaging zo vroeg in de lente.

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *