Rolschaats fotoshoot met Magdalena Saklak

Rolschaats fotoshoot met Magdalena Saklak

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vandaag had ik een leuke rolschaats fotoshoot met Magdalena Saklak. Vanwege het thema waren we weer terug op een bekende plek.

Rolschaats fotoshoot met Magdalena Saklak

Vorig jaar maakte ik al foto’s van Magdalena tijdens de fotoshoot met de atleten van de WBFF. Toen kozen we voor het skatepark omdat het overdekt is. Het weer liet de geplande strandshoot helaas niet toe.

Voor de shoot van vandaag wilde Magdalena graag foto’s maken met haar nieuwe passie als thema: rolschaatsen. Dus was het logisch dat we weer het skatepark opzochten. Het was behoorlijk koud vandaag. Petje af dus voor Magdalena die de kou weerstond in zomerse kleding terwijl ik mijn dikke motorjas lekker aanhield. Magdalena’s vriend Robert stond dan ook tussendoor paraat met een warme jas en poseerde mee voor een paar koppelfoto’s.

Het resultaat was het wat mij betreft in ieder geval de kou waard. Maar ik heb makkelijk praten natuurlijk.

Previews:

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *