Overbridge Suriname fotoshoot 2

Overbridge Suriname fotoshoot 2

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Tijdens onze vakantie in Suriname zijn we ook 5 dagen op Overbridge River Resort verbleven. Terug op deze mooie locatie deden we meerdere mooie shoots.

Overbridge River Resort

Na de tocht na Brownsberg, diverse bezoeken aan ‘de stad’, plantages en meerdere verjaardagsfeestjes konden we wel wat rust gebruiken. Dus besloten we terug te gaan naar Overbridge, maar daar nu vier nachten te overnachten in een van de bungalows.

Eenmaal aangekomen leek het resort bijna uitgestorven. Door de week en buiten het seizoen is het blijkbaar nogal stil daar. Het betekende dat we het strand en het zwembad het grootste deel van de tijd voor ons zelf hadden. Heerlijk.

We waren bijna iedere dag voor zonsopkomst op om foto’s te maken. Ook hier zaten we aan de goede kant van de rivier om de zon aan de overkant te zien opkomen. Timing was wel belangrijk. De plaats waar we bij ons eerste bezoek zulke mooie foto’s maakten bij mangrove wortels, stond bij aankomst onder twee meter water door het tij.

Koppel foto’s

Hier maakten we ook eindelijk een paar foto’s samen. Toch nog wel een uitdaging gezien ik maar één statief had meegenomen voor mijn belichting. De camera moest ik laten balanceren op mijn camera tas, compositie kiezen, focus vinden, timer stellen, rennen naar mijn vrouw en snel poseren. En weer herhalen voor de volgende foto.

Dat was achteraf best wel dom. Ik kan de camera op interval instellen en zelf bepalen hoeveel foto’s deze achter elkaar moet maken. Ook kan ik de tijd tussen die foto’s instellen. Bij de volgende shoot met ons beide hoefde ik dus nog maar één keer de moeilijke instelling te doen en konden we meerdere foto’s achter elkaar schieten.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *