Zwembad fotoshoot Suriname

Zwembad fotoshoot Suriname

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Als je een privé zwembad tot je beschikking hebt en je ‘persoonlijke model’ bij je hebt dan moet je natuurlijk een zwembad fotoshoot doen.

Zwembad fotoshoot Suriname

Zoals ik al vertelde in het verslag van de tweede fotoshoot in Overbridge was het resort waar we verbleven erg rustig. Het zwembad lag er 99% van de tijd verlaten bij. Bijna smekend om gebruikt te worden als locatie voor een fotoshoot.

In tegenstelling tot de rivier was vanaf het zwembad gezien juist de zonsondergang het mooiste moment van de dag. Dat kwam dus wel handig uit. ’s Ochtends foto’s maken op het strand, ’s avonds bij het zwembad, tussendoor eten en chillen in een hangmat.

Ook voor deze shoot besloot ook wat foto’s met alleen natuurlijk licht te maken (zoals de eerste van mijn vrouw). De koppel foto’s heb ik nu wat slimmer gemaakt door de interval functie te gebruiken. Het is wel handig als de camera automatisch meerdere foto’s maakt als je in een zwembad poseert. Iedere keer snel waden naar je plek om te poseren zou niet bepaald handig zijn geweest.

Joe Swanson

Bij het terugzien van de (raw) foto’s hebben we ontzettend gelachen om een paar van de foto’s waarop ik poseerde. Door de vertekening van het licht, leek het alsof ik onder het watervlak zeer dunne armpjes en beentjes had. Die benen deden aan Joe Swanson van Family Guy lijken. Daar mocht photoshop uitkomst bieden.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *