Reclamefilmpjes voor Gymguru.nl FitPro

Reclamefilmpjes voor Gymguru.nl FitPro

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen weekend schoot ik twee reclamefilmpjes voor de FitPro van Gymguru.nl. Deels in de sportschool met Shannen en deels thuis. Ook maakten we foto’s voor promotie. 

Reclamefilmpjes voor FitPro van GymGuru

Gymguru.nl levert draagbare cable machines, de FitPro. Perfect natuurlijk nu tijdens de lockdown. Naast de vraag om de reclamefilmpjes en foto’s zelf werd ik ook gevraagd om twee modellen voor de shoot uit te nodigen. Een van de modellen was Shannen Krooswijk waar ik al meerdere shoots mee heb gedaan, onder andere voor restyle wear.

Het andere model was door de opdrachtgever zelf gekozen, maar liet het helaas last minute afweten. Jammer, want ik had een scenario bedacht waarbij een van de modellen kabeloefeningen doet in de sportschool terwijl het andere model laat zien dat zij dezelfde oefeningen kan doen met de apparaten van Gymguru. Op deze manier wilde ik de functionaliteit van het product tonen. Dus heb ik het veranderd en Shannen een dubbelrol laten spelen.

Voor de foto’s had ik nog wel een model. Medewerkster van de sportschool, Amber, die ik aan het einde van haar shift wist te strikken voor een paar foto’s. Bedankt Amber:) Ook sprong ik zelf voor een foto voor de camera.

Het tweede filmpje zou ik bijna volledig thuis schieten met meer nadruk op het product zelf. Denk aan het materiaal zelf en de belangrijkste selling points (makkelijk en op veel plaatsten te bevestigen, meerdere niveau’s van weerstand).

Inmiddels zijn de ‘gymguru’s’ een vast onderdeel van mijn home gym.

Foto’s GymGuru FitPro

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *