Reclamefilmpje voor Damn Good Nutrition

Reclamefilmpje voor Damn Good Nutrition

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week veranderde ik mijn woonkamer in een studio om een reclamefilmpje te maken voor Damn Good Nutrition. 

Reclamefilmpje voor Damn Good Nutrition

Ik heb de laatste tijd een paar reclamefilmpjes voor producten gemaakt en moet zeggen dat ik eigenlijk steeds leuker begin te vinden.

Leuk om nu eindelijk echt aan de bak te mogen voor mijn eigen product. Damn Good Nutrition, het blikje met 15gram whey, geen suiker en geen cafeïne. Momenteel zijn we bezig met het opzetten van diverse promotie activiteiten. Zo zijn we onder andere een team van ambassadors aan het samenstellen die ons op social media gaan promoten.

Maar natuurlijk hebben we ook mooi marketing materiaal nodig. Dus ging ik afgelopen zaterdag aan de slag met een reclamefilmpje. Eerst even boodschappen doen. Ons drankje heeft een ‘spiced, lemon and roses’ smaak dus die elementen had ik nodig. Mijn woonkamer werd in een studio veranderd en ook mijn vrouw en dochter hielpen voor een paar shots mee. Vier uur filmen, zes uur nabewerking en dan als resultaat een filmpje van 20 seconden. Maar Ik ben erg blij met het resultaat.

Ik heb onder andere met een blue screen gewerkt om de achtergrond te kunnen vervangen. Sommige van die shots kan ik ook voor andere filmpjes hergebruiken. Ik maakte dan ook meteen een kort 2e filmpje op een meer eenvoudige manier die sneller herhaald kan worden met slechts een paar aanpassingen.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *