Skatepark photoshoot met Geniva, Noen en Sabine

Skatepark photoshoot met Geniva, Noen en Sabine

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren had ik twee photoshoots in het skatepark A8 in Koog aan de Zaan. De eerste met Geniva, Noen en Sabine.

Inhoudsopgave

De modellen

De eerste shoot was met Geniva Tahira die ik had gespot tijdens de Enercup 2015 (bikini-fitness), Sabine Greilich waarmee ik eerder gewerkt had in de betonfabriek in Raalte (shewolves) en Noel Kastiel die ik via facebook uitgenodigd had.

De locatie

Even de plaatselijke stuntmannen inschakelen

Even de plaatselijke stuntmannen inschakelen

Skatepark A8 biedt een mooie urban achtergrond, met overal graffiti. Het mooie is dat de locatie overdekt is. Het was dan ook mijn uitvalslocatie. Eerst was ik van plan te schieten op de NDSM werf. Deze zou gisteren beschikbaar moeten zijn, maar toen ik een dag eerder met mijn vrouw de locatie wou bekijken, bleek deze niet toegankelijk vanwege het Amsterdam Dance Event. Bovendien was het weer al zo belabberd dat een overdekte locatie veiliger leek. Toen meteen doorgereden naar Koog aan de Zaan en daar aangekomen zag ik meteen dat dit de locatie zou worden. Droog, interessant, veel mogelijke achtergronden, skaters, graffiti-artists en zelfs een slapende dakloze om de sfeer af te maken. Dat laatste bood overigens wel een surrealistisch en zielig effect. Aan de ene kant de glamour van de modellen die een photoshoot doen, aan de andere kant kinderen die door hun ouders worden afgezet om lekker te skaten en daar midden tussenin een dakloze die opgerold in een deken zich van alles af probeert te sluiten.

Overigens ben ik helemaal vergeten de jongen die bijna mijn model’s haren met zijn fietsbanden trimde, te vragen naar zijn naam. Als je dit dus leest, stuur dan svp even een berichtje via de site zodat ik je noemen als model.

Gallery

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *