Sneeuw fotoshoot met Kanji

Sneeuw fotoshoot met Kanji

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren opnieuw de sneeuw in, ditmaal een lingerie sneeuw fotoshoot. Jawel, lingerie op een van de koudste dagen van het jaar. 

Sneeuw fotoshoot met Kanji

Ook met Kanji sprak ik deze week af voor een shoot in de sneeuw. Lingerie bij temperaturen onder nul heeft natuurlijk de voor de hand liggende uitdaging, maar thematisch kan het erg mooi zijn.

Als locatie koos ik voor een pad bij het Purmerbos dat ik al eerder had gescout voor de shoot met Ella Joy die we uiteindelijk op een andere locatie deden. Ik had deze plek samen met mijn vrouw bekeken nog voordat de sneeuw moest vallen. Ook was er inmiddels al drie dagen flink gestrooid en had het niet meer gesneeuwd. Ik had dus eigenlijk geen idee hoe het er nu bij zou liggen. Gelukkig was het een wandelroute waar niet gestrooid werd en lag er nog genoeg sneeuw voor de gewenste sfeer.

Waar ik wel op mocht rekenen dat was de kant vanaf waar het zonlicht zou vallen. Ook het tijdstip van de shoot was daarop gebaseerd. De zon scheen mooi laag over de besneeuwde weilanden terwijl aan de andere kant van het pad het bos was. Meteen een heel andere sfeer. Niet onbelangrijk, het bos hield de wind tegen die juist vanaf die kant kwam.

Uit de wind en in de zon was het zelfs even lekker, voor mij in mijn motorbroek en winterjas. Voor Kanji was het natuurlijk een stuk kouder, maar dankzij de omstandigheden toch vol te houden. Ik had de locatie ook gekozen op basis van de ligging vlakbij een parkeerplaats zodat Kanji met een paar stappen vanuit de auto op de plek was waar ze mocht poseren.

We hebben effectief misschien een half uur geschoten, waar we normaal vaak 2 uur bezig zijn. Maar ik had al genoeg mooie shots. Hoewel Kanji dacht nog wel een derde set kleding aan te kunnen, leek het mij verstandig niet onderkoeld terug naar huis te rijden. Thuis had ik na een eerste selectie 25 favorieten over, dus volgens mij hebben we het top gedaan zo.

Bij het inpakken was ik even de wind vergeten die op de parkeerplaats niet werd geblokkeerd door het bos. Daar werd ik aan herinnerd toen mijn statief met flitser omwaaide. Toen was ik wel blij met de sneeuw (en mijn motorbroek). Letterlijk 5cm boven de grond kon ik de flitser nog opvangen met een snoekduik:)

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *