Suriname Predator shoot

Suriname Predator shoot

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Ik was bijna de hele maand januari in Suriname met mijn vrouw. Hier zie je de resultaten van een van de vele shoots die wij deden, de ‘predator shoot’.

Predator shoot

Tijdens onze vakantie verbleven wij bij mijn schoonouders op Para. Een vrij rustig gebied met veel natuur. Zo ook in de achtertuin die eindigde in een stuk regenwoud. Toch een aparte ervaring om in je achtertuin apen in de bomen te zien. Ook anders; in de tuin bijna op een zeer giftige slang stappen. Maar goed, dat hoort er allemaal bij in Suriname.

Ik had natuurlijk mijn apparatuur meegenomen. Hier zou ik natuurlijk op prachtige locaties kunnen schieten zoals je in te volgen posts hier zult kunnen zien. De eerste shoots deden we echter in de tuin van mijn schoonouders. Hier zie je de foto’s die ik van mezelf maakte met hulp van mijn vrouw. De outfit had ik thuis al gekozen. Aangevuld met een kapmes van mijn vader kreeg ik zelf echter meteen associaties met de (originele) film Predator. Hierbij dus de resultaten van deze ‘Predator shoot’.

Heel lang hebben we overigens niet geschoten, nog geen half uur denk ik. In ons enthousiasme waren we vergeten muggenspray te gebruiken. Op de vroege ochtend in het bos bleek dat niet zo slim. Ik hoefde dan wel niet bang te zijn voor drie rode laserstippen op mijn voorhoofd, rode bulten had ik achteraf wel.

Foto’s predator shoot

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *