Nieuwe fotoshoot met Eleen Vendevielle

Nieuwe fotoshoot met Eleen Vendevielle

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren had ik een nieuwe fotoshoot met Eleen Vendevielle op de NDSM Werf in Amsterdam. Het was weer een toffe fotoshoot die erg veel mooie foto’s opleverde. 

Fotoshoot met Eleen Vendevielle

Twee jaar geleden deed ik al een fotoshoot met Eleen. We hadden een jaar daarvoor al contact. Niet alleen over de fotoshoot zelf, maar ook de voorbereiding daar naartoe. Haar bijzondere uitdaging daarbij beschreef ze in een artikel voor Fitsociety.nl.

Nu twee jaar later leek het een mooi moment voor een update. We planden een nieuwe shoot in en bespraken diverse mogelijke locaties van een strand fotoshoot, tot een shoot op een industriële locatie zoals Westpoort of de NDSM werf in Amsterdam. De keuze viel uiteindelijk op die laatste.

NDSM Loods

’s Ochtends met enige spanning nog de weersverwachtingen bekeken gezien het op dat moment regende. We zouden pas op 19:00 beginnen met de shoot in verband met het mooiere licht bij een lage zon. Om die tijd zou het volgens de verwachtingen droog moeten zijn. Toen ik om 18:00 op de motor richting de shoot vertrok, regende het echter nog.

Ook bij aankomst was het nog niet droog. Gezien flitsers en camera’s niet zo van water houden, besloot ik in de NDSM loods te beginnen. Dan maar hopen dat het later opklaart zodat we ook de werf zelf nog op kunnen.

Zo gezegd, zo gedaan. Eleen had een paar super toffe outfits die erg goed pasten in de loods. Het geel van haar eerste outfit paste bijvoorbeeld goed bij de gele verf op de steunkolommen in de loods. Maar ook een tweede, zwarte outfit past erg goed bij het stoere uiterlijk van de loods.

NDSM werf

Gelukkig klaarde het op. Dan blijkt weer het voordeel van zo’n regenachtige dag; prachtig wolken. Een week eerder was ik blij met het mooie weer tijdens de strand fotoshoot met Maaike en Agnese, maar de lucht was toen erg saai. Ditmaal hadden we erg mooie wolken om mee te spelen op de achtergrond en uiteindelijk zelfs een mooi zonnetje dat er doorheen scheen.

Binnenkort deelt Eleen de update bij Fitsociety. Hierbij alvast de eerste previews van weer een mooie shoot.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *