Model fotoshoot Fabian von Gelder

Model fotoshoot Fabian von Gelder

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen zondag deed ik een model fotoshoot met Fabian van Gelder voor diens portfolio voor MGB Models. 

Model fotoshoot Fabian von Gelder

Het idee was om een paar foto’s te maken met de sportschool als achtergrond, maar vooral in de studio aan de slag te gaan. Eenmaal bezig, keek ik echter naar buiten en zag dat het stralend mooi weer was. Niet echt iets waar je op rekent vooraf, voor een shoot eind november. Ik stelde dan ook voor vooral buiten aan de slag te gaan. Ik dacht dat we dan veel mooiere plaatjes zouden kunnen schieten dan met een eenvoudig achtergrond scherm.

Zo gezegd, zo geschoten..

Buiten gingen we eerst aan de slag gebruik makend van de mooie herfstkleuren en laag hangende zon. Ook maakte ik weer gebruik van een nieuw schoolgebouw en daarbij behorende fietsenhok. Ik kan vaak klagen over dat gebouw. Dat het in de weg staat wanneer ik een mooie shot met de natuur als achtergrond wil maken en het gebouw ‘in de weg staat’. In plaats van er alleen last van de te hebben, kan je het natuurlijk echter ook gebruiken.

Daarna verplaatsten we ons naar een tunneltje voor wat meer ‘urban’ photography.

Hierbij de eerste previews

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *